Adverteren

Rollebode

Een nieuw initiatief van Rollebol kindercentra is het uitbrengen van een huis-aan-huis krant in Alkmaar: de ‘Rollebode’. Boordevol informatie over het opvoeden, de opvang en ontwikkeling van uw kind(eren).

Rollebol kindercentra is een jonge dynamische organisatie. Na de bouw van onze eerste accommodatie zijn we op 03/03/03 van start gegaan. We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Rollebol kindercentra heeft diverse vestigingen in Alkmaar en is HKZ/ISO 9001 gecertificeerd.

Het initiatief om Rollebol te starten is niet alleen ingegeven om iets aan de groeiende behoefte aan kinderopvang te doen, maar komt vooral voort uit ons streven om de kwaliteit en dienstverlening in de kinderopvang een impuls te geven. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de branche kinderopvang. Onze pedagogische aanpak zorgt voor een verantwoord pakket aan dienstverlening. De voorschoolse voorzieningen van Rollebol kindercentra zijn gericht op de ontwikkeling van uw kind. Met onze verlengde en flexibele opvang behoren we tot de uitblinkers in de regio Alkmaar.

De Rollebode is een onafhankelijk blad voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Doel van de Rollebode is ouders op de hoogte te houden van de actualiteit op het gebied van opvang en de pedagogisch/didactische ontwikkeling van kinderen, kennis te verdiepen en een forum te bieden om ervaringen uit te wisselen. Op die manier wil de Rollebode een nuttige bijdrage leveren bij het grootbrengen van jonge kinderen aan de hand van wetenswaardigheden en tips. Met het eerste nummer willen we u kennis laten maken met ons vakgebied en waar we voor staan. In de volgende versies ontwikkelen we tal van initiatieven om de doelstellingen te ondersteunen.

De Rollebode wordt geproduceerd en uitgegeven door Rollebol kindercentra in Alkmaar. Druk en huis-aan-huis verspreiding wordt verzorgd door Rodi media. Opmaak is in handen van De Formatie en de (eind)redactionele ondersteuning wordt verzorgd door Ci-Da-Ri communicatie.

De huis-aan-huis krant Rollebode komt uit op tabloid formaat en een digitale versie verschijnt na iedere editie op de site www.rollebode.nl. In de uitgave worden inhoudelijke artikelen gepubliceerd over opvoeden en alles wat te maken heeft met het grootbrengen van kinderen. De krant verschijnt vier keer per jaar. Er komen thema-onderwerpen aan bod, vaste rubrieken, losse onder­werpen en deskundige (opvoed)adviezen.

De Rollebode verschijnt huis-aan-huis in het verspreidingsgebied van Groot Alkmaar en Koedijk met een oplage van 46.100 exemplaren en een losse verspreiding bij verschillende samenwerkingspartners.

Welke kansen biedt dit voor u?

In de Rollebode heeft u de kans om een advertentie te plaatsen tegen een aantrekkelijk tarief. Uw advertentie krijgt een groot bereik bij verschillende doelgroepen in Alkmaar en directe omgeving. Eén of meer van deze doelgroepen zijn voor uw bedrijf van groot belang. Hiermee wilt u communiceren en aan deze groep wilt u uw boodschap kwijt om een reactie teweeg te brengen.

Adverteer met de Rollebode huis-aan-huis

Optimaal rendement uit uw mediabudget halen betekent: meer offerte-aanvragen, meer klanten in uw zaak/bedrijf, meer verkopen en uiteindelijk uw omzet verhogen.
Adverteer in de Rollebode, het huis-aan-huisblad, gericht op ouders en verzorgers van kinderen van 0-12 jaar met een lezersbereik in geheel Alkmaar en Koedijk.

  • Samenwerking met Rollebol kindercentra
  • Sterke binding met Alkmaar
  • Aantoonbaar bereik
  • Specials en themapagina’s gericht op gezinnen
  • Sterke combinatie van print en online www.rollebode.nl
  • Oudere edities blijven digitaal vindbaar en toegankelijk
  • Diversiteit aan advertentiemogelijkheden
  • Hoogwaardige, full colour drukkwaliteit

Rollebode verspreidingsgebied

Oplage: 46.100
Alkmaar, Alkmaar-Noord, Beverkoog, De Rijp, Driehuizen, Koedijk, Graft, Groot-Schermer, Schermerhorn, Marken-Binnen, Oterleek, Oost-Graftdijk, Oudorp, Stompetoren, Starnmeer, West-Graftdijk, Zuid-Schermer.

Val extra op!

Dat is deze manier van adverteren. Dit is de unieke kans op een prominente positie in een fraai huis-aan-huisblad! Een halve pagina van het blad kunt u bijvoorbeeld invullen met de opening of verbouwing van een winkel, de opruimingsactie, uw jubileum, kortingsactie of een imago-advertentie. Maar er is ook de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen. Naast een complete paginagrote advertentie behoort een kleinere advertentie uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kwaliteitsimago

De Rollebode is zorgvuldig in het selecteren van deelnemers aan de Voordeelpas. Zij kunnen ook als eerste profiteren van de mogelijkheid om te adverteren in de Rollebode. We accepteren niet zomaar iedere reclame-uiting. Wilt u exclusiviteit? Geef het aan bij onze media-adviseur en wij doen u een speciaal aanbod.

Kunst van het herhalen

Onderschat nooit de kracht van herhaling. Een belangrijke stelregel, juist bij adverteren, die hierbij goed van pas komt, luidt: ‘Adverteer wat je wilt zeggen, zeg het en zeg wat je geadverteerd hebt’. De kunst is wel dat de boodschap steeds net even iets anders is. Voorkom dat het saai wordt, zorg voor variatie en weet dat herhaling naamsbekendheid oplevert. Kiest u er voor om te ad­verteren in meer edities van de Rollebode, dan kunt u bovendien rekenen op een interessante korting. Samen met u maken we dan een speciaal huis-aan-huis blad, zorgen we voor continuïteit en herkenbaarheid bij de doelgroep.

Contact opnemen

Berichten voor de redactie kunt u sturen naar: redactie@rollebode.nl.

Voor advertentieverkoop kunt u mailen naar: advertenties@rollebode.nl
Alle edities van de Rollebode zijn ook digitaal beschikbaar op www.rollebode.nl

Download hier de PDF met meer informatie over de Rollebode krant, het adverteren erin en de technische specificaties voor advertenties: klik hier